# Helmholtz AI Roadshow for Health

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: **not specified** 

#### **Introduction to Helmholtz AI**

Tuesday 13 April 2021 09:00 (20 minutes)

**Presenter:** PIRAUD, Marie (H.AI/ HMGU)

Session Classification: General Session

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Meet the consultant team for health

Tuesday 13 April 2021 09:20 (30 minutes)

The consultants will introduce themselves, and highlight recent projects they have been working on.

Session Classification: General Session

Q&A

Contribution ID: 3 Type: not specified

## Q&A

Tuesday 13 April 2021 09:50 (10 minutes)

Session Classification: General Session

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

# Slot I.1: Neuropsychology

Tuesday 13 April 2021 10:30 (30 minutes)

Slot I.1: Neuropsychology

Join Zoom Meeting https://tum-conf.zoom.us/j/68636685857 (Password sent by email to the participants)

Session Classification: 1-to-1 consultancy slots

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### **Slot I.2: Clinical Research**

Tuesday 13 April 2021 11:00 (30 minutes)

Slot I.2: Clinical Research

Join Zoom Meeting https://tum-conf.zoom.us/j/64584426132 (Password sent by email to the participants)

Session Classification: 1-to-1 consultancy slots

Contribution ID: 6 Type: **not specified** 

# Slot I.3: Neuroimmunology and Imaging

Tuesday 13 April 2021 11:30 (30 minutes)

Join Zoom Meeting https://tum-conf.zoom.us/j/66727444939 (Password sent by email to the participants)

Session Classification: 1-to-1 consultancy slots

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

# Slot II.1: Image and Data Analysis Facility

Tuesday 13 April 2021 13:00 (30 minutes)

Join Zoom Meeting https://tum-conf.zoom.us/j/62811113874 (Password sent by email to the participants)

Session Classification: 1-to-1 consultancy slots

Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Slot II.2

Tuesday 13 April 2021 13:30 (30 minutes)

**Session Classification:** 1-to-1 consultancy slots

Contribution ID: 9 Type: not specified

## **Slot II.3: Neural Circuit Computations**

Tuesday 13 April 2021 14:00 (30 minutes)

Join Zoom Meeting https://tum-conf.zoom.us/j/69108003768 (Password sent by email to the participants)

Session Classification: 1-to-1 consultancy slots