ACHTUNG! Indico Wartung mit Dienstunterbrechung am Donnerstag dem 16.12.2021 von 10:00 Uhr - 11:00 Uhr (CET). Bitte beenden Sie ihre Arbeit rechtzeitig um Datenverlusten vorzubeugen!
ATTENTION! Indico Maintenance with downtime on Thu 16. Dec 2021, 10 - 11h CET. Please finish your work in time to prevent data loss!

HMC Retreat 2021

Europe/Berlin
Gather.Town

Gather.Town

Link will be provided after registration
Description

This internal HMC retreat is about a review of the activities of the past year, the current status and an outlook for the coming year.
Participation is limited to HMC staff, HMC Projects staff, HMC boards and Helmholtz Head Office (for restrictions on individual days, see registration).

For interested colleagues there will be an HMC4Newbies Event on November 2nd (14:00-15:00h). If you would like to attend this meeting, please register seperately.

Registration
    • 09:00 09:15
      Welcome notes
    • 09:15 10:00
      Status Update "HMC Cross Cutting Topics" 45m
    • 10:00 10:15
      Coffee Break 15m
    • 10:15 11:30
      Status Update "HMC Cross Cutting Topics" 1h 15m
    • 11:30 12:30
      Lunch Break 1h
    • 12:30 13:40
      Status Update "HMC Hubs and FAIR Data Commons" 1h 10m
    • 13:40 13:55
      Coffee Break 15m
    • 13:55 14:55
      Status Update "HMC Hubs and FAIR Data Commons" 1h
    • 14:55 15:05
      Coffee Break 10m
    • 15:05 16:00
      Status Update "HMC Hubs and FAIR Data Commons" 55m
    • 16:00 16:15
      Coffee Break 15m
    • 16:15 18:15
      virtual Poster Session "HMC Projects" and Get Together 2h

      = open end =

    • 09:00 09:10
      Introduction Session 3 10m
    • 09:10 12:00
      Group Work 2h 50m

      breaks on individual basis per group

    • 12:00 13:00
      Lunch Break 1h
    • 13:00 15:00
      Group Work 2h

      breaks on individual basis per group

    • 15:00 15:15
      Coffee Break 15m
    • 15:15 16:00
      Wrap up and Discussion Group Work 45m
    • 16:00 16:15
      Coffee Break 15m
    • 16:15 18:15
      virtual Get Together 2h

      = open end =

    • 09:00 12:00
      Session 4 3h

      = breaks will be included =