13th I-FAST WP9 / 2nd ISAS WP3 meeting

Report of Contributions

Contribution ID: 2 Type: not specified

Welcome and introduction

Monday 2 December 2024 13:00 (5 minutes)

Presenter: KUGELER, Oliver

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 3 Type: not specified

Task 9.1: Coordination and Strategy

Monday 2 December 2024 13:05 (10 minutes)

Presenter: Dr ANTOINE ET AL, Claire

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Progress on Task 9.2: Innovative Superconducting (SC) Accelerating Cavity Prototype

Monday 2 December 2024 13:15 (1 hour)

Presenters: SALMASO, Alessandro; PIRA, Cristian; FORD, Davide; FONNESU, Dorothea; CHY-

HYRYNETS, Eduard

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Progress in Task 9.3: Optimisation of process parameters and target development for SRF cavity coating with A15 material

Monday 2 December 2024 14:15 (45 minutes)

Presenters: ZUBTSOVSKII, Alexander; SEILER, Eugen; VALIZADEH, Reza; PRUCNAL, Svat-

lomir

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

Progress in Task 9.4: Surface engineering by Atomic Layer Deposition (ALD)

Monday 2 December 2024 15:30 (30 minutes)

Presenter: PROSLIER ET AL, Thomas

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Progress in Task 9.5: Improvement of mechanical and superconducting properties of RF resonator by laser radiation

Monday 2 December 2024 16:00 (30 minutes)

Presenter: MEDVIDS ET AL., Artur

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 8 Type: not specified

Progress in Task 9.6: Optimization of flat SRF thin films production procedure

Monday 2 December 2024 16:30 (30 minutes)

Presenters: SEAL, Daniel; KRAMER, Felix (Helmholtz-Zentrum Berlin); KUGELER, Oliver; KECK-

ERT, Sebastian (Helmholtz-Zentrum Berlin)

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 9 Type: **not specified**

Overview of the status of the project milestone/deliverables, and ISAS-specific tests with respect to flux trapping, mechanical tests for tunability and adaptive layer

Tuesday 3 December 2024 09:00 (1h 30m)

Presenters: CIERPKA, Alexander; ANTOINE, Claire; PIRA, Cristian; SEAL, Dan; KRAMER, Felix

(Helmholtz-Zentrum Berlin); SHIPMAN, Nick; MALYSHEV, Oleg; KUGELER, Oliver

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 11 Type: not specified

Discussion on website upload according to attached material

Tuesday 3 December 2024 11:00 (30 minutes)

Presenter: PIRA, Cristian

Session Classification: Progress reports

Contribution ID: 12 Type: not specified

Discuss I.FAST-2 project

Tuesday 3 December 2024 11:30 (1h 30m)

Presenter: PIRA, Cristian

Session Classification: Progress reports