### **Doctoral Seminar 2024**

### **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

#### Transport Dresden -> Pilsen

Monday 25 November 2024 08:45 (3h 45m)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### **Registration and Lunch**

Monday 25 November 2024 12:30 (1 hour)

Dinner

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Dinner

Monday 25 November 2024 19:00 (1 hour)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### **Departure**

Wednesday 27 November 2024 15:00 (6 hours)

Breakfast

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Breakfast

Tuesday 26 November 2024 08:00 (1 hour)

Breakfast

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Breakfast

Wednesday 27 November 2024 08:30 (1 hour)

Lunch

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

#### Lunch

Tuesday 26 November 2024 12:00 (1 hour)

#### Contribution ID: 8 Type: not specified

#### Lunch

Wednesday 27 November 2024 13:00 (1 hour)

Dinner

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### Dinner

Tuesday 26 November 2024 18:30 (1 hour)

Contribution ID: 10 Type: not specified

## Tracking the Behaviour and Recovery of Critical Elements (Bi, In, Sb and Te) in the Zn-Pb Ruwai Skarn Deposit Processing Plant, Kalimantan, Indonesia

Monday 25 November 2024 15:00 (15 minutes)

**Presenter:** FAIZY, Shelly Mardhia (FWG)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 11 Type: not specified

## Long-term normal tissue side effects of FLASH proton radiotherapy compared to conventional radiotherapy

Wednesday 27 November 2024 12:00 (15 minutes)

Presenter: BERNABEI, Manuel (FWK)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 12 Type: not specified

# Quantitative assessment of global future Lithium supply: Simulating mining projects and predicting production start times

Wednesday 27 November 2024 12:15 (15 minutes)

Presenter: BUARQUE ANDRADE, Laura (FWG)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 13 Type: not specified

### FLASH-radiotherapy research: A potential revolution in cancer treatment

Monday 25 November 2024 14:15 (15 minutes)

Presenter: SCHILZ, Joshua (FWK)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 14 Type: not specified

#### Modifying Pharmacokinetics of Radiocopper Bispidine Complexes: Towards Increased Tumor Uptake of Their Conjugates

Monday 25 November 2024 14:00 (15 minutes)

**Presenter:** ANGER, Karl (FWP)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 15 Type: not specified

## The Role of Oxygen during FLASH irradiation of Zebrafish Embryos

Tuesday 26 November 2024 09:00 (15 minutes)

**Presenter:** GOVORUKHIN, Artem (FWK)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 16 Type: not specified

### Fast Multivariate Function Approximation in Downward Closed Polynomial Spaces

Wednesday 27 November 2024 11:30 (15 minutes)

**Presenter:** HOFMANN, Phil-Alexander (FWU)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 17 Type: not specified

## Investigations on Carbon Dioxide Sequestration through Wet Carbonation of Wollastonite

Wednesday 27 November 2024 11:45 (15 minutes)

Presenter: HOMAEE, Sahra (FWG)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 18 Type: not specified

## A model experiment for analysing the metal pad roll instability in reduction cells under ambient conditions

Tuesday 26 November 2024 09:45 (15 minutes)

Presenter: HEGDE, Pranav (Department of Magnetohydrodynamics, Institute of Fluid Dynamics,

HZDR)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 19 Type: not specified

#### **Interaction of Highly Charged Ions with Gas Targets**

Tuesday 26 November 2024 09:15 (15 minutes)

Presenter: SHAJI NAIR, Anju (FWI)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 20 Type: not specified

# Comparative analysis of next-generation sequencing data from phage display experiments with inorganic target materials

Tuesday 26 November 2024 09:30 (15 minutes)

**Presenter:** BLOSS, Christoph (FWG)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 21 Type: not specified

## Positron annihilation spectroscopy: Characterization of defects in superconducting film

Monday 25 November 2024 15:15 (15 minutes)

Presenter: KLUG, Sebastian (FWK)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 22 Type: not specified

#### A contribution to 3D bubble tracking

Tuesday 26 November 2024 10:00 (15 minutes)

Presenter: WANG, Lantian (FWD)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 23 Type: not specified

#### Transforming martensite in NiTi within nanoseconds

Monday 25 November 2024 14:45 (15 minutes)

Presenter: NEUMANN, Bruno (FWI)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 24 Type: not specified

### In-situ moisture measurement in concrete structures of nuclear reactor buildings during decommissioning

Wednesday 27 November 2024 12:45 (15 minutes)

**Presenter:** NURJAHAN, Tanzila (FWD)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 25 Type: not specified

### Lithium recovery from battery recycling process water

Monday 25 November 2024 14:30 (15 minutes)

Presenter: SALCES, Aliza (FWG)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 26 Type: not specified

## Electronic microplate: A multimodal sensing platform for bioassay monitoring

Tuesday 26 November 2024 10:15 (15 minutes)

Presenter: NIEDER, Daniel (FWP)

Session Classification: Scientific Talks

Contribution ID: 27 Type: not specified

#### Ultrafast dynamics of Fe3Sn2

Wednesday 27 November 2024 12:30 (15 minutes)

Presenter: GONCALVES FARIA, Marcos Vinicius (FWI)

Session Classification: Scientific Talks