# **Ecotoxicology Department Retreat**

# **Report of Contributions**

Contribution ID: 1 Type: not specified

# Opening the workshop

Monday 23 September 2024 10:15 (15 minutes)

Contribution ID: 2 Type: not specified

#### Participant check-in

Monday 23 September 2024 10:30 (30 minutes)

Contribution ID: 3 Type: not specified

#### Workshop part including coffee break

Monday 23 September 2024 11:00 (2 hours)

Contribution ID: 4 Type: **not specified** 

#### Workshop part including coffee break

Monday 23 September 2024 14:00 (4 hours)

Contribution ID: 5 Type: **not specified** 

#### Opening the workshop & participant check-in

Tuesday 24 September 2024 09:00 (20 minutes)

Contribution ID: 6 Type: not specified

#### Workshop part including coffee break

Tuesday 24 September 2024 09:20 (2h 40m)

Contribution ID: 7 Type: **not specified** 

### Workshop part

Tuesday 24 September 2024 13:00 (1 hour)

Contribution ID: 8 Type: not specified

## Joint conclusion

Tuesday 24 September 2024 14:00 (30 minutes)

Contribution ID: 9 Type: not specified

#### End of the workshop

Tuesday 24 September 2024 14:30 (15 minutes)

Contribution ID: 10 Type: not specified

#### Closing coffee & cake session & departure

Tuesday 24 September 2024 14:45 (20 minutes)