2nd Colloquium GFZ Discovery Fellows

Report of Contributions

Contribution ID: 1 Type: **not specified**

welcome and introduction

Wednesday 5 June 2024 14:00 (10 minutes)

Presenter: KRAWCZYK, Lotte

Contribution ID: 2 Type: not specified

career paths former GFZ Discovery Fellows (2018-2023)

Wednesday 5 June 2024 14:10 (15 minutes)

Presenter: GFZ DISCVOVERY FELLOWS, former

Contribution ID: 3 Type: not specified

"Modelling mantle exhumation during rifting and basin inversion: implications for natural hydrogen exploration"

Wednesday 5 June 2024 14:25 (30 minutes)

Presenter: ZWAAN, Frank

Session Classification: presentations by recent GFZ Discovery Fellows

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Volcice - Innovative recording of volcano-cryosphere interaction and flank instability by photogrammetry and UAV-based multisensor systems

Wednesday 5 June 2024 14:55 (25 minutes)

Presenter: SHEVCHENKO, Alina

Session Classification: presentations by recent GFZ Discovery Fellows

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Coupled dynamics of iron and carbon (bio)geochemistry in (sub)Arctic peatlands in a future warming climate

Wednesday 5 June 2024 15:30 (25 minutes)

Presenter: PEREZ, Jeffrey

Session Classification: presentations by recent GFZ Discovery Fellows

Contribution ID: 6 Type: **not specified**

SeismicLife - non-invasive seismic wildlife onitoring and the human impact on seismic wavefields

Wednesday 5 June 2024 15:55 (10 minutes)

Presenter: STEINMANN, René

Session Classification: presentations by recent GFZ Discovery Fellows

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

CH4Remove - Enjancing negative methane emissions through microbial engineering

Wednesday 5 June 2024 16:05 (10 minutes)

Presenter: TÄUMER, Jana

Session Classification: presentations by recent GFZ Discovery Fellows

2nd Colloquium... / Report of Contributions

Outlook

Contribution ID: 8 Type: not specified

Outlook

Wednesday 5 June 2024 16:15 (10 minutes)

Presenter: KRAWCZYK, Lotte

Contribution ID: 9 Type: not specified

get-together outside of A42

Wednesday 5 June 2024 16:30 (1h 30m)

Everyone